За нас

Helena official Brand е модна марка за дамско облекло, основана 2017 година от дизайнерката Елена Димитрова. Тя завършва ГЧЕ “Васил Левски” с преподаване на руски език в гр. Бургас. Започва да учи “Моден дизайн” след завършването на средното образование. Завършва бакалавърска програма “Мода” в Нов Български Университет с отличен успех. По времето на следването си участва в изложби, модни проекти, а през януари 2015г. взема участие в “Майсторски клас”, където печели наградата за най-добра фотосесия. Участва в годишно модно ревю “Thе Rеd List”, където представя стилни дрехи с акцент във вид на мини скулптура от безопасни игли. През април 2016г. участва в майсторски клас “Christian Dior New Look” с Веселин Йорданов.
Бранда ни залага на класическия силует. Смята, че дрехите трябва да се сливат в изящна хармония с женска същност и да вдъхват увереност.
Дрехите ни показват на стилната, независима, съвременна жена, уникален дизайн, качество и удобство. Вярваме, че истинския блясък идва отвътре и трябва да бъде провокиран с нещо, което гали нежно женската душа.
А какъв по-добър начин от Модата, за да изразиш себе си? ...