За нас

 Helena official Brand е модна марка за дамско облекло, основана 2017 година от дизайнерката Елена Димитрова. Тя завършва ГЧЕ “Васил Левски” с преподаване на руски език в гр. Бургас. Започва да учи “Моден дизайн” след завършването на средното образование. Завършва бакалавърска програма “Мода” в Нов Български Университет с отличен успех. По времето на следването си участва в изложби, модни проекти, а през януари 2015г. взема участие в “Майсторски клас”, където печели наградата за най-добра фотосесия. Участва в годишно модно ревю “Thе Rеd List”, където представя стилни дрехи с акцент във вид на мини скулптура от безопасни игли. През април 2016г. участва в майсторски клас “Christian Dior New Look” с Веселин Йорданов.
Бранда ни залага на класическия силует. Смята, че дрехите трябва да се сливат в изящна хармония с женска същност и да вдъхват увереност.
 Дрехите ни показват на стилната, независима, съвременна жена, прецизен подбор на платове, безупречна изработка с внимание към детайла. 

 Мнението на нашите Дами е от значение за нас. С идеята за силата на женската енергия, изразете себе си със собствен почерк!

Helèna